House design, Callosa

 

DSC07788

The steps are made with iron beams, the natural light from a roof window pases through them.

Fachada para vivienda unifamilar de ladrillo blanco Alicante

Combination of steps, concrete and iron ones above.

 

 

 White brick  cladding,  the railings are made with individual modules, they do not touch each other or the facade.

 

Slate floor slabs ste and timber floor, the cables  pass from one level to another one.

 

timber door

Four metre hight door, with glass to obtain natural light in the entrance hall.

Raillings composed by individual modules.

 

 

refurbishment of 60’s apartment in Alicante

 

#apartment refurbishment_alicante, Flat refurbishment_alicante#shop_window, industrial_kitchen, vintage_kitchen_Alicante

The  original iron joist were  found during the refurbishment.

Strait

good

Wet room, with large wavy tiles litwith  a LED line.

 

Onil Council, new headquarters.

Functional interiors, in contrast with its facade designed for the historical quarter.

 

 

Headquarters of Onil, Alicante.

The glass roof of the atrium,  provides natural light and ventilation for the working areas.

 

 


 

Driving school,  Alicante

 

Glass partitions between the classrooms with vinyl circles, to prevent from bangging.

 

Driving school waiting area, onto the street.


Apartment refurbishment

in a 100 years old building, Barcelona.

 

Bay window in a bedroom.

 

cut salón musta

In this narrow partment, the light passes through glass sheets placed over the walls.

 

In the background, the light passes through the glass  over the wall.

 

Building of dwellings in Callosa, Alicante


Landscape & facade design for a holiday resort, Jávea




Design for a SPA and garden in a hotel, Alicante

 

 


 

Bungalows in Callosa